mszp.hu | Belföld
2020. július 08. 14:06

Fideszes politikai pedofília: azonnal állítsák le a gyerekek kikérdezését!

Fideszes politikai pedofília: azonnal állítsák le a gyerekek kikérdezését!
Azt már eddig is tudtuk, hogy a Fidesz előszeretettel használja politikai céljaira a gyerekeket. Gondoljunk csak a mínuszokba kivezényelt kisiskolásokra, a szalmán térdeplő gyerekekre és a többi hasonló esetre.

Most azonban úgy tűnik, hogy a fideszes politikai pedofília magasabb szintre lépett. A fideszes adatbázisépítés elérhette a gyermekeket is, ugyanis aggályos kérdőívek kitöltésére akarják rávenni őket és a szüleiket. A kormányzati intézmény gyorsan kijelentette, hogy a gyermekek jogai nem sérülnek és adatvédelmi szempontból minden rendben van a felméréssel, ugyanakkor arról még nem nyilatkoztak, hogy a szülők is védve vannak-e.
 
Ugyanis ismerve a kormánypártok eddigi tevékenységét jogosan merül fel a kérdés, hogy megismerhették-e a szülők a kérdőívek tartalmát mielőtt nyilatkoztak, vajon éri-e valamilyen hátrány azokat a szülőket, akik úgy nyilatkoznak, hogy nem járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyermekük kitöltse a fideszes kérdőívet. Milyen listára kerülnek fel ők?
 
A Fidesz ne használja fel a gyermekeket kétes adatbázisok építésére, ne használja fel az iskolásokat politikai célokra! Éppen ezért az MSZP azt követeli, hogy még a kérdés se hangozzék el a szülők felé, mert ez már önmagában is zsarolás ízű!
 
A Fidesznek csak egyetlen feladata lehet az Erzsébet-táborokkal: az adófizetők pénzéből biztosítani, hogy minden gyermek egy hetet táborozhasson.
 
MSZP