mszp.hu
2019. október 04. 11:41

Fideszes tempó: vagy lefoglalják, vagy ellopják

Fideszes tempó: vagy lefoglalják, vagy ellopják
Új hóbortnak hódol a Fidesz egyes helyeken: tömegesen lopják el az ellenzék plakátjait Nyíregyházán és Szekszárdon. A fideszes Kovács Ferenc és a Bomba energiaitalról elhíresült Ács Rezső vitázni nem mer, inkább lenyúlja az ellenzéki jelöltek plakátjait.
Nem elég, hogy az egész ország narancssárga a fideszes plakátoktól – mintha lassan felváltaná a nemzeti lobogót is – még az elütő színeket sem tűrik meg.
 
A fideszes polgármesterek nem is akárkikkel lopatják el az ellenzék plakátjait: önkormányzati cégek dolgozóival, munkaidőben. 
 
Csak egy üde színfolt van az országban, ahol fordított a folyamat. Budapest belvárosában, az V. kerületben, az önkormányzati cég dolgozói, munkaidőben ragasztják a Fidesz plakátjait. 
 
Persze van egyszerűbb módja is az ellenzéki megjelenés ellehetetlenítésének, csak nagyon sok pénz kell hozzá. Úgy látszik, hogy Cser-Palkovics polgármester úr és csapata Székesfehérváron nincs híján az anyagi javaknak, hiszen listaáron 170 millió forintot költhettek plakátra. Az már csak hab a tortán, hogy a Cser-Palkovics vezette önkormányzattal többször szerződött cég a tulajdonosa a városi plakáthelyeknek.
 
Ahol tehát nem lopják el az ellenzék plakátjait, ott „családi erőből” lefoglalják az összes felületet.
 
És akkor még nem beszéltünk az fideszes önkormányzati lapok, televíziók és egyéb felületek mocsaráról. 
 
Szégyen!
 
2019. október 13-án visszaadjuk településeinken a kultúra szabadságát, a média függetlenségét és szabad városokból, szabad országot építünk!
 
MSZP 
 
Bővebb információ: Harangozó Tamás, frakcióvezető-helyettes