mszp.hu | Belföld
2021. május 27. 11:33

Fodor Csabát indítja Nagykanizsa képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Fodor Csabát indítja Nagykanizsa képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd
Az önkormányzati választáson elért ellenzéki győzelmek is azt bizonyítják, hogy az ellenzéki pártok együttműködésével és megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szembe a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Zala megye 3-as számú választókerületében Fodor Csabát, az MSZP nagykanizsai önkormányzati képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Fodor Csaba több évtizedes helyi képviselői munkája alapján tudja, hogy a települések fejlődését leginkább az önkormányzatok támogatása és megerősítése biztosíthatja. Ezért szükséges, hogy visszakapják elvont feladataikat, hatásköreiket és forrásaikat. Nagykanizsaiként jól ismeri a térség problémáit, amelyek megoldásáért akar dolgozni az új Országgyűlésben. Céljai között szerepel, hogy olyan beruházások megvalósulását segítse elő, amelyek tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyeket teremtenek Zala megyében. Meggyőződése, hogy a zalaiaknak is hozzá kell jutniuk a jó színvonalú egészségügyi ellátásokhoz, ezért kiemelt fontosságúnak tartja a helyi kórházak, rendelők és egészségügyi szolgáltatások fejlesztését.

2019-ben a nagykanizsaiak már bizalmat szavaztak Fodor Csabának, akinek a győzelme hozzájárult a helyi fideszes többség leváltásához, és meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően az ellenzéki pártok jelöltjeként, ezúttal az országgyűlési választáson, ismét sikeres kihívója lesz a Fidesznek, a nagykanizsai központú körzetben

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

 

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

 

Kapcsolódó párttagok