Földre került Fidesz

Jól megszedik magukat a Fidesz tolvajjá lett politikusai. Három és fél éves kormányzásuk alatt mindenkinek jut valami. Valakinek a trafikmutyiból lesz százmilliós vagyona, vagy épp szőlőből, dinnyéből gazdagodik meg; a polgármesterek aszfalt utat és családi házakat húznak fel közpénzből, de a közbeszerzések visszaosztott pénzeiből is jelentős vagyont harácsolhatnak össze. Most kiderült, jó néhány kormánypárti honatya zsíros földeket kapott az államtól… pályázat nélkül.

Hat fideszes és egy KDNP-s képviselő örülhet új birtokának. Igaz, Daher Pierre nem magának, hanem feleségének gyűjthette be a területeket. Czerván György, Tóth József, Örvendi László, Farkas Sándor, Földi László és Hanó Miklós szintén nyugodtan alhat.

Orbán tolvajkormánya kiskirályok, oligarchák és maffiacsaládok kezébe helyezi az ország vagyonát. Három és fél év alatt a legszegényebbeket még szegényebbé, a gazdag keveseket pedig még gazdagabbá tette.

De míg a fideszesek földet kapnak, addig a Fidesz földre kerül. Az embereknek elegük van az igazságtalanságból, az arcátlan lopásból, az elszegényedésből.

Az MSZP azért dolgozik, hogy leváltsa a tolvajkormányt, és igazságot szolgáltasson minden kisembernek, azoknak, akik nap mint nap a hátukon viszik az országot.

Mi a mai megosztott, megfélemlített, megalázott és meglopott országgal szemben egy szabad és igazságos Magyarországot akarunk. Olyat, amelyben mindenki nagyobb biztonságban és napról napra nagyobb jólétben élhet.

Török Zsolt
szóvivő