mszp.hu | Belföld
2021. augusztus 22. 10:29

Folytatjuk a szabad vizek védelmét, a balatoni csatát!

Folytatjuk a szabad vizek védelmét, a balatoni csatát!
Nem fogják hagyni, hogy újabb partszakaszt zárjanak le, és ezzel újabb családok essenek el a megfizethető strandolás lehetőségétől – ígérte pártja nevében Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója élőben jelentkezve a „balatoni csata” újabb állomásáról, a balatonvilágosi lakossági fórumról.

„Itt, Balatonvilágoson, ahova a Club Aliga is tartozik, újra a magyar családok, a környezetvédelem és a jövő nemzedékeinek az érdeke került szembe a befektetői érdekekkel, azaz a mai hatalom érdekeivel” – jelentette Molnár Zsolt az akkor még zajló lakossági fórum zsúfolásig megtelt helyszínéről.

Beszédesnek nevezte, hogy kik jöttek el a fórumra, és kik nem. „Nincs itt az a négy önkormányzati képviselő a polgármesterrel együtt, akik jól láthatóan már a befektetői oldalra sodródtak, nincs itt a térség országgyűlési képviselője, viszont itt van nagyon sok helyi lakos és nyaralótulajdonos, itt van a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, Potocskáné Kőrösi Anita, itt vagyok jómagam szocialista aktivistákkal és itt van rengeteg olyan ember, aki aggódik a Balaton-partért a Club Aliga jövőjéért, a jövő nemzedékeinek sorsáért” – mutatott rá.

„Ezt a csatát folytatjuk, nem hagyjuk annyiban, akár az Alkotmánybíróság, akár a Gazdasági Versenyhivatal, akár a Kúria előtt, akár népszavazáson vagy lakossági fórumon, akár a nyilvánosság teljes erejével, de nem fogjuk hagyni, hogy újabb partszakaszt zárjanak le az emberek elől és újabb családok szoruljanak ki arról a településről, ahol évtizedek óta nyaralnak” – jelentette be.

Végezetül kérte nézőit, hogy támogassák a köztársaságpárti erőket Karácsony Gergely vezetésével 2022-ben, a mostani hatalom leváltásának érdekében.

Kapcsolódó párttagok