2011. november 30. 10:53

Fordul a világ

Szabolcsi származású vagyok, így érzelmileg is kötődöm ehhez a vidékhez – nyitotta meg Tóbiás József az MSZP Kelet-Magyarország programját megvitató nyírbátori részországgyűlést.

A párt frakcióvezető-helyettese kifejtette: az MSZP sok feladatot vállalt ennek a régiónak fejlesztése érdekében, de sajnos elkövetett hibákat is, amit a választópolgárok szavazataikkal büntettek. Hozzátette: mi szembe kívánunk nézi a problémákkal, ki szeretnénk javítani hibáinkat és segíteni akarjuk Kelet-Magyarország boldogulását.

Ahogy Balla Jánosné, Nyírbátor polgármestere üdvözlő szavaiban mondta: fordul a világ. A szocialista párt célja ennek a fordulatnak az elősegítése, támogatása, a térség helyzetének erősítése. Kelet-Magyarország sorsa összekapcsolódik az MSZP sorsával is.

Kifejtette továbbá, ami ennek a régiónak létfontosságú, az kiemelten fontos az MSZP programjában: munkahelyteremtés, igazságos adórendszer, az önkormányzatiság megőrzése, a szociálpolitika fejlesztése, a közoktatás és gyermekeink jövőjének biztosítása.

Ennek szellemében végezzük munkánkat, és ehhez a mai nap kiváló kezdetet kínál – zárta köszöntőjét Balla Jánosné.