mszp.hu | Belföld
2020. február 14. 22:33

Fővárosi Törvényszék: az MSZP képviselői a köz érdekében jártak el az MTVA székházában

Fővárosi Törvényszék: az MSZP képviselői a köz érdekében jártak el az MTVA székházában
A Fidesz és lakájmédiája nem terjesztheti tovább a hazug rágalmait az MSZP és a többi ellenzéki párt azon országgyűlési képviselőiről, akik 2018 decemberében az MTVA épületében tárgyalni akartak az állami média vezetőivel. A bíróság ugyanis kimondta, hogy a képviselők jogszerűen tartózkodtak az épületben, mivel a köz érdekében végezték a munkájukat.
Az ítélet egyértelmű, az óbudai jegyző nem intézkedhetett volna a képviselőkkel szemben, mert a tevékenységükkel nem akadályozták az állami média működését.
 
Az ítélet után azonban még nincs vége a történetnek, az MSZP továbbra is azért küzd, hogy az MTVA székházában elkövetett valamennyi törvénysértésért felelősségre legyenek vonva az elkövetők. Azok is, akik erőszakot alkalmaztak az országgyűlési képviselőkkel szemben, azok is, akik erre parancsot adtak és azok is, akik megpróbálják eltussolni a felelősségre vonást.
 
Az MSZP elvárja, hogy az elbukott lejárató hadjárat felelősei mondjanak le, és kérjenek bocsánatot a megrágalmazott képviselőktől. 
 
MSZP