2011. október 21. 11:54

Gárdista egyenruhások gyalázták a magyarság legnagyobb temetőjét

Magyarországnak már szégyen az is, hogy a szélsőségek teret nyertek az országban, sőt, parlamenti képviseletet szereztek és az ország házában is zsidóznak, cigányoznak. Azonban az már végképp tarthatatlan, hogy külföldön is azt a képet terjesztik a magyar nemzetről, hogy kirekesztő, fajgyűlölő, fasiszta eszméket valló. A Hitler-hasonmással masírozás pedig a résztvevőket és a tétlen hatóságokat egyaránt minősíti. Ez elfogadhatatlan, az ilyen eszméket és hangulatot terjesztők ellen minden demokratikus erőnek fel kell lépnie és a törvény minden eszközével vissza kell szorítani ezeket az embereket és szervezeteket.

A társaság tagjai közül sokan gárdista egyenruhát viseltek, többüknél volt Árpádsávos zászló, és akadt, akinek nyakában horogkeresztes sál lógott - olvasható az atv.hu oldalán. A szemtanúk az atv.hu-t arról is tájékoztatták, hogy "a társaság tagjai nevetgélve, alpári megjegyzéseket téve, náci karlendítéssel pózolva fényképeztették magukat az Arbeit macht frei (...) felirat alatt".

 Minden erkölcsös ember számára gyalázatos viselkedés, amikor valaki egy temetőben az elhunytakat ócsárolja. Ez a csoport a magyarság legnagyobb temetőjében, 400 ezer magyar polgár meggyilkolásának helyszínén gyalázta az elhunytakat és dicsőítette magyar honfitársaink gyilkosait.

A fenti cselekedet a legaljasabb hazaárulás, a legundorítóbb, hazafiatlan viselkedés, amit egy magyar polgár elkövethet nemzetével szemben!

Az MSZP haladéktalanul követeli a magyar kormánytól az elkövetők mielőbbi előállítását és példás büntetést követel részükre, illetve azokra az esetleges személyekre, szervezetekre, akik ezekkel az elkövetőkkel kapcsolatban állhattak és őket esetleg felbujtották erre a szörnyű cselekedetre.

Török Zsolt,
szóvivő