mszp.hu | Belföld
2019. február 22. 08:02

Gratulálunk Kordás Lászlónak a Magyar Szakszervezeti Szövetség újraválasztott elnökének!

A rabszolgatörvény elfogadása óta még nagyobb szüksége van miden munkavállalónak olyan elhivatott és kitartó szakszervezeti vezetőkre, mint Kordás László, aki valóban a dolgozók érdekeit védi a nagyvállalatokkal szemben.
A munkavállalói jogok megerősítéséért és a dolgozók kiszolgáltatottságának megszüntetéséért folytatott harcban továbbra is partnerei vagyunk a szakszervezeteknek. Közös célunk, hogy a magyar dolgozóknak európai szintű védelmet biztosítsunk, ezért elszántak vagyunk abban, hogy megszülessen az Európai Munka Törvénykönyve.

December óta a szemünk előtt zajlik a szakszervezetek újjászületése: tüntetéseken és demonstrációkon szervezték egységbe a dolgozókat, a munkahelyi sztrájkok alkalmával pedig sikeres bérharcot folytattak a bérből és fizetésből élők érdekében.

A további harchoz sok sikert, kitartást, erőt és egészséget kívánunk Kordás Lászlónak és Magyar Szakszervezeti Szövetség minden tagjának.

MSZP