mszp.hu | Belföld
2021. június 11. 15:43

Grőber Attilát indítja Veszprém megye 4. számú, Pápa központú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson

Az MSZP és a Párbeszéd meggyőződése szerint az ellenzéki pártok együttműködésével és a megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Veszprém megye 4-es számú választókerületében Grőber Attilát, az MSZP pápai önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Grőber Attila 31 éve tanít a pápai Türr István Gimnáziumban, s ez alatt a tehetséggondozás területén végzett munkáját többször is szakmai díjakkal, kitüntetésekkel ismerték el. A jövő generációinak oktatása mellett, immár 19 éve önkormányzati képviselőként is szolgálja városa közösségét. Pápaiként jól ismeri a régiót, érti és tudja a térségben élők problémáit, amelyek megoldásáért akar dolgozni az új Országgyűlésben.

Grőber Attila a 2019-es önkormányzati választáson már egyéni körzetben kiérdemelte a választók bizalmát, és meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően az ellenzéki pártok jelöltjeként, ezúttal az országgyűlési választáson ismét sikeres kihívója lesz a Fidesznek.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociális, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.