Gulyás Gergely is felelős a Szent János Kórház állapotáért!

Gulyás Gergely is felelős a Szent János Kórház állapotáért!
„Brutális és borzalmas a Szent János Kórház állapota, semmit nem tett a Fidesz-kormány az egészségügyért” - állítja Gulyás Gergely újdonsült Fidesz-frakcióvezető, aki most a II. és a XII. kerület fideszes képviselőjelöltjeként került elő.

Cinikus és felháborító, hogy Gulyás Gergely próbál úgy tenni, mintha semmi köze nem lenne az elmúlt évekhez. Nyolc éve ül a Parlamentben, pont azóta, amióta a Fidesz leépíti az egészségügyet. A Fidesz lenézi a budai választókat, mert azt gondolják, „mindegy, ki a jelölt”, úgyis rájuk szavaznak, ezért ide ejtőernyőztetik fiatal kedvencüket, majd az érintett faarccal elmondja, hogy a Szent János Kórház állapota brutális.

Gulyás képviselő úrnak jó lenne felfogni, hogy a Szent János Kórházban leomló vakolat és a fűtetlen kórterem a Budán élők számára nem egy hír, hanem a kegyetlen valóság.

Elkeserítő, hogy a Szent János Kórház néhány kórtermében azért van kevésbé hideg, mert az MSZP olajkályhákat és hősugárzókat adott az intézménynek. Ám a megoldás nem ez.

A megoldás az, hogy az emberek Budán és az egész országban Gulyás Gergellyel együtt elzavarják a Fideszt, és olyan képviselőket választanak, akik fűtött és felszerelt kórházat, színvonalas egészségügyet akarnak, nem csak egy újabb mandátumot a pártközponttól, hogy tovább szolgálhassák a hatalmába lassan belebolonduló Orbánt.

Ezért lesz kormányváltás 2018-ban.

Őrsi Gergely
az MSZP II. kerületi elnöke

Kapcsolódó párttagok