mszp.hu | Belföld | gyöngyvirág Kövér László
2015. augusztus 09. 13:40

Gúr Nándor: a szegfű 25 éve szegfű

A Magyar Szocialista Párt huszonöt éve is szegfű volt, és mai is az. A gyöngyvirág viszont mérgező. Tömören így kommentálta Gúr Nándor Kövér László friss agymenését, amely szerint „Ha a jobboldal egy gyöngyvirág és a baloldal egy ibolya, akkor az a különbség köztük, hogy a gyöngyvirág nem gyűlöli a nemzetét”. Még tömörebben pedig így: „Baromság.”

A Magyar Szocialista Párt az szegfű. huszonöt éve szegfű, ma is szegfű, és szerintem szegfű lesz holnap is. Egyébként, ha jól tudom, a gyöngyvirág az egy mérgező növény – konkrétan ezekkel a szavakkal reagált borsodi képviselőnk azokra a kövéri mondatokra, amelyek a hétvégén villámgyorsan futottak végig az online sajtón.

Kövér László és pártja a kereszténység gondolatisága mögé bújva valami egész mást csinál – mondta még, hozzátéve: neki a korrupcióellenességről például nem a Fidesz-kormány jut az eszébe.

Pártunk országgyűlési képviselője egyben a Parlament jegyzője is, így arra kérte a fideszes házelnököt, hogy forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez, mert hamarosan indul az Országgyűlés őszi ülésszaka.