mszp.hu | Belföld
2021. május 11. 14:20

Gurmai Zitát indítja Tatabánya képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP meggyőződése, hogy 2022-ben nemcsak kormányváltásra, hanem korszakváltásra is szükség van, amely csak teljes körű összefogással és ennek sikeréért küzdő közös jelöltekkel lehetséges. Ezért elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a szerintünk legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Komárom-Esztergom megye 1-es számú választókerületében Gurmai Zitát, az MSZP alelnökét, frakcióvezető-helyettesét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Tatabánya régiójában élők megtanulták, hogy egymásba kapaszkodva lehetnek sikeresek: így küzdöttek meg a bánya kemény világával vagy a rendszerváltás utáni gazdasági újrakezdés nehézségeivel, és két évvel ezelőtt is így érték el a kizárólag pártérdekeket szolgáló fideszes városvezetés leváltását.

Jövőre pedig a Komárom-Esztergom megyeieknek lehetőségük lesz arra, hogy az új Országgyűlésbe is méltó képviselőt küldjenek. Gurmai Zitát olyan elkötelezett, tapasztalt politikusnak tartjuk, aki tudja hogyan kell eredményesen harcolni az igazságért és összefogni a sikerért. 30 éves politikai pályafutása során mind a mai napig egy egyenlőbb és igazságos társadalom kialakításáért küzd Magyarországon és Európában egyaránt. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként ő a legalkalmasabb arra, hogy képviselje Tatabánya érdekeit és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.