mszp.hu | Belföld
2021. június 14. 12:15

Győr-Moson-Sopron megye 2-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Juhász Istvánt indítja az előválasztáson

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Győr-Moson-Sopron megye 2-es számú választókerületében Juhász Istvánt tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Juhász István 5 évig képviselte a győriek érdekeit önkormányzati képviselőként, feltárva az előző fideszes városvezetés zavaros pénzügyeit és jelenleg is több eljárás folyik kezdeményezésére. Fontos feladatnak tekinti a városon kívüli települések szociális ellátórendszerének bővítését, valamint a közösségi közlekedés fejlesztését a térség nyújtotta lehetőségek jobb kiaknázásáért. Meggyőződésünk, hogy Juhász István a legalkalmasabb arra, hogy képviselje a Győr-Moson-Sopron megye 2-es választókerületében élőket, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.