Gyűlnek az aláírások Hajdú-Bihar megyében

Gyűlnek az aláírások Hajdú-Bihar megyében
Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3. sz. választókerületi szervezete csütörtökön aláírásokat gyűjtött a pártunk fizetésemelési javaslata mellett.

Örömünkre a megkeresett emberek többsége aláírta az ívet, így közel 200 támogató aláírást gyűjtöttünk, valamivel több mint egy óra alatt. Köszönjük szépen. Az aláírásgyűjtéssel egybekötve utcafórumot is szerveztünk Debrecenben a Batthyány utcán, Gőgös Zoltán az MSZP elnökhelyettesének a részvételével. 

A választókerülethez 14 település, köztük Hajdúhadház, Hajdúsámson, Nyíracsád, Létavértes, Téglás, Nyíradony is tartozik egy debreceni városrész mellett. A fórumon sokan vettek részt, így voltak Nyíracsádról, Újlétáról, Hajdúsámsonból és persze többen a debreceni lakosok közül. A buszmegállóban várakozók között is voltak, akik csak a következő járattal mentek el, mert kérdezni akartak az MSZP elnökhelyettesétől.

A fórumon szinte minden olyan kérdés szóba került, amely napjainkban foglalkoztatja az embereket, így többek között a megélhetési nehézségek, az egészségügy állapota, a kórházak hosszú várakozási ideje, az oktatás helyzete, a soha nem látott korrupció, a mindennapok félelme. Sokan voltak, akik megfogalmazták, azt várják a baloldal legerősebb pártjától, hogy markánsan vállalja fel az elesettek, a "kisemberek" védelmét, legyen jelen az emberek mindennapjaiban, mutasson erőt, mert az emberek többsége le akarja váltani a Fideszt s az MSZP az a párt, amely képes lehet arra, hogy alternatívát mutasson fel a változást váró milliók számára.