mszp.hu | Belföld | közlemény Kriza Ákos Miskolc
2014. június 16. 15:20

Gyűlöletkoalíciót kötött a Fidesz és a Jobbik Miskolcon

Gyűlöletkoalíciót kötött a Fidesz és a Jobbik a miskolci számozott utcák ügyében. Aljas aláírásgyűjtési akciókkal, megfélemlítő vonulásokkal azt a hazug látszatot igyekeznek kelteni, mintha a számozott utcák lakói egytől egyig csalók és bűnözők lennének.

Kriza Ákosék tavaly még példaértékűnek nevezték, hogy a számozott utcák lakói közül sokan saját munkájukkal, a várostól kapott építőanyagok felhasználásával felújították otthonaikat. Ma már nyomortelep-felszámolási programról beszélnek – de mit tettek valójában? Vajon megvásároltak, kisajátítottak ingatlanokat a számozott utcákban, vagy Miskolc más nyomortelepén, hogy ott bármilyen programot elkezdjenek? Nem. A Fidesz miskolci képviselői érdemi cselekvés helyett csak parádéznak az általuk uralt médiában, s ugyanúgy uszítanak, mint a Jobbik. Pedig lehetőségük lenne a helyzet javítására, hiszen négy éve korlátlan hatalmuk van a város felett.

A Fidesz és a Jobbik miskolci gyűlöletkoalíciója csak a hazugságok terjesztését és az indulatok felkorbácsolását szolgálja, ami – ne legyenek kétségeink – halálos veszedelmet jelent a városra és Magyarországra egyaránt.

Az MSZP, mint baloldali párt ezt nem tűrheti! Mi a rend és a tisztesség pártján állunk, s azt valljuk: a miskolci szegénység és bizonytalanság valóban létező problémáit csak tisztességes eszközökkel, emberhez méltó módon lehet megoldani!

Az MSZP miskolci szervezete