Ha az MSZP lenne kormányon, olcsóbban adná az olcsó gázt és villanyt, nem pedig drágítva, mint a Fidesz

Ha az MSZP lenne kormányon, olcsóbban adná az olcsó gázt és villanyt, nem pedig drágítva, mint a Fidesz
Ha az MSZP kormányozna, a gáz és a villany ára jóval olcsóbb lenne, mint most. A Fidesz a nemzet uzsorásaként ugyanis már 2 éve magasan tartja a tarifákat, miközben az energia világpiaci ára a felére csökkent.

Ha az MSZP kormányozna, senki nem fizethetne többet a gázért, villanyért és távhőért, mint amennyibe az kerül! Németh Szilárd azért riogat és hazudozik, hogy elterelje a figyelmet arról: az Orbán-kormány uzsorásként nyerészkedik a magyar családok sárga csekkjein.

Ha az MSZP lenne kormányon, senki nem kaphatna kevesebbet kézbe 100 ezer forintnál, mivel legalább ennyi lenne a nettó minimálbér.

Ha az MSZP lenne kormányon, a nyugdíjasok dupla nyugdíjemelést kapnának. A Fidesz a mostani 1,6 százalékos emeléssel átveri az idős embereket, hiszen ez még az MNB által jelzett infláció szintjét sem éri el.

Ha az MSZP lenne kormányon, az összes alapvető élelmiszer áfája csökkenne. Ebben a termékkörben elfelejthetnénk a Fidesz által bevezetett brutális 27 százalékos áfát.

Ha az MSZP lesz kormányon, az emberek nem Németh Szilárd hazugságait kapják, hanem valódi biztonságot és valódi megélhetést.