mszp.hu | Belföld | Civilek
2017. január 13. 13:42

Ha Orbán átláthatóságot akar, vizsgálja az urizáló fideszes elit tagjait!

Ne a tisztességes civileket zaklassa Orbán Viktor, ha „átláthatóságot” akar. Ha a miniszterelnököt a közpénzek gyanús és átláthatatlan áramlása érdekli, kezdje a vizsgálatot az urizáló fideszes elitnél és álciviljeinél!

Ha Orbán valódi átláthatóságot akar, ahhoz csak támogatnia kell az MSZP-nek a tiszta politikai közélet megteremtéséről szóló javaslatait: a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség szabályozási koncepcióját, a politikai elit álláshalmozásának megszüntetését és a közpénzből nyújtott támogatások átláthatóságát.

Orbán azonban fél a civil kontrolltól, ezért zárták be az urizáló fideszes elit korrupciójáról beszámoló újságot, és ezért akarják „eltakarítani” Rogán, Matolcsy és nemstróman barátainak a közpénzekkel kapcsolatos kínos ügyeit feltáró civil szervezeteket.

Az MSZP szolidáris az ártatlanul meghurcolt civilekkel, és velük együtt egyenként húzza ki az adatnyilvánosság koporsójából a Fidesz által bevert szögeket. Az MSZP azon dolgozik, hogy Orbán és a Fidesz megbukjon, s ezt követően egy élhető Magyarország jöjjön létre.

Tóth Bertalan
MSZP frakcióvezetője

 

Csuk Ferenc emlékére

2022-08-09 12:09

Kapcsolódó párttagok