mszp.hu | Belföld | közlemény Miskolc
2014. július 03. 16:01

Hagyja abba a Fidesz és a Jobbik a negatív kampányt!

A megismert tények alapján kész megemelni a kalapját Pásztor Albert előtt Kiss János, a Fidesz miskolci frakcióvezetője. Ő maga mondta ezt a miskolci önkormányzat közgyűlésén még 2011 februárjában, akkor, amikor a távozó rendőrkapitány elköszönt a város vezetésétől. Három hónappal később az ünnepi közgyűlésen Kriza Ákos átadta a város Pro Urbe kitüntető címét a volt kapitánynak, azt az elismerést, amelyet a teljes Fidesz-frakció, mások mellett Soós Attila jelenlegi szóvivő is megszavazott Pásztor Albertnek.

Mi változott azóta? Csupán annyi, hogy a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert, keménykezű vezető ismét szolgálatra jelentkezik. Csakhogy most nem kapitányként, hanem független, lokálpatrióta vezetőként szolgálná a városát, olyan polgármesterként, aki a Miskolcért valóban tenni akaró pártok támogatását is élvezi.

Ilyen szempontból nem meglepő, hogy a kampányát évek óta uszításra és hazudozásra építő Fidesz-Jobbik tengely igen nagy vehemenciával támadja a polgármester-jelöltséggel kapcsolatos döntésünket. Pedig, ha valóban Miskolc érdekét néznék, akkor örülniük kellene, nem pedig rutinból gyalázni a baloldalt ebben az ügyben is.

Felszólítjuk a Fideszt és a Jobbikot, hogy hagyja abba a negatív, lejárató kampányt! Felszólítjuk őket, hogy a város érdekében próbáljanak meg Miskolc dolgaival foglalkozni, ne pedig a baloldallal. A miskolciak tavasszal már ítéletet mondtak a várost irányítók teljesítményéről: a szavazók a szocialista dr. Varga Lászlót választották a 2-es számú választókerület országgyűlési képviselőjévé.

A Fidesz mostani produkcióját is elnézve, erre minden okuk megvolt.

Az MSZP miskolci szervezete