mszp.hu | Belföld
2021. június 15. 10:43

Hajdú-Bihar megye 4-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Bihary Juditot indítja az előválasztáson

Hajdú-Bihar megye 4-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Bihary Juditot indítja az előválasztáson
Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Hajdú-Bihar megye 4-es számú választókerületében Bihary Juditot tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Bihary Judit több mint tíz éve dolgozik ügyvédként szülővárosában, Berettyóújfaluban, így jól ismeri a helyiek problémáit. Tisztában van azzal, hogy a térségben a fizetések jelentősen elmaradnak az országos átlagtól, ami a legfőbb oka a fiatalok elvándorlásának. Éppen ezért célja, hogy olyan beruházások megvalósulását segítse elő, amelyek tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyeket teremtenek. Bihary Judit meggyőződése szerint el lehet érni, hogy a térség olyan vonzó jövőképet biztosítson az ott élőknek, hogy ne máshol kelljen keresniük boldogulásukat.

Éppen ezért a hozzáállásáért az MSZP és a Párbeszéd úgy gondolja, hogy Bihary Judit az előválasztást követően, az országgyűlési választáson sikeres kihívója lesz a Fidesznek a Berettyóújfalu központú körzetben.

A Fidesz zsarnoki rendszerét a helyi és az országos összefogás együttesen fogja legyőzni, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

 

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.