mszp.hu | Belföld
2021. június 15. 14:11

Hajdú-Bihar megye 5-ös számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Bangóné Borbély Ildikót indítja az előválasztáson

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel, a Párbeszéddel együtt annak, hogy minden körzetben a legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Az MSZP és a Párbeszéd Hajdú-Bihar megye 5-ös számú választókerületében Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Bangóné Borbély Ildikó immár 7 éve az egyik legaktívabb képviselő az Országgyűlésben, akinek munkája során a legelső helyen mindig a gyermekeket érintő ügyek állnak. Azért dolgozik, hogy minden fiatal ugyanolyan eséllyel rendelkezzen, mert elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartja, hogy a gyermekek sorsát ma az határozza meg, hogy hol van a születési helyük és családjuknak milyen a vagyoni helyzete. Mindig azok érdekeinek képviseletében lép fel – a gyermekek, az alacsony jövedelmű családok, az elesettek, a kisnyugdíjasok – akikről a jelenlegi hatalom lemondott.

Hajdú-Bihar megyei lakosként ismeri a térségben élőket is érintő egyenlőtlenségeket, amelyen csak ront az oligarchák terjeszkedése a helyi vállalkozók kiszorításával. Azért akar küzdeni, hogy a jól megfizetett munkahely ne csak álom maradjon az itteniek számára és a fiatalok ne az elvándorlásban, hanem a helyi lehetőségekben lássanak biztos jövőképet.

Személyében a hajdúszoboszlóiak és a térségében élők egy olyan tapasztalt politikust küldhetnek az új Országgyűlésbe, aki mindig küzdeni fog az őket érintő igazságtalanságok ellen.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.