mszp.hu | Belföld
2021. június 05. 21:16

Harangozó Tamást indítja Szekszárd képviselőjelöltjeként az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum

Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg.

Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum Tolna megye 1-es számú választókerületében Harangozó Tamást, az MSZP frakcióvezető-helyettesét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a három párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Harangozó Tamás tapasztalt politikus, aki mindig aktívan segíti a helyi képviselők munkáját. Szekszárdiként jól ismeri a körzet problémáit, tudja, hogy az itt élőknek égető szüksége van munkahelyeket teremtő beruházásokra és olyan infrastrukturális fejlesztésekre, amelyekkel ki lehet aknázni a térség adottságait. Célja, hogy véget vessen annak a korszaknak, amelyben a kormánypárti képviselők - akár saját választóik érdekeivel szemben is - kizárólag a kormánypolitika végrehajtóiként viselkednek. Személyében a szekszárdiak és a környező településeken élők egy olyan képviselőt küldhetnek az új Országgyűlésbe, aki az országos politikában mindig megalkuvás nélkül, konfliktusokat is vállalva, képviseli a Tolna megyeiek érdekeit.

Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően, 2022-ben Harangozó Tamás a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére és Szekszárdon, illetőleg annak környékén élők érdekeinek képviseletére.

Hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.