mszp.hu | Belföld
2024. február 27. 07:48

Hartmann Ferencet támogatják az ellenzéki pártok veszprémi polgármesterjelöltként

Hartmann Ferencet támogatják az ellenzéki pártok veszprémi polgármesterjelöltként
Veszprémben Hartmann Ferenc ellenzéki frakcióvezetőt, korábbi alpolgármestert indítja közös jelöltként az önkormányzati választásokon a Híd a Városért veszprémi egyesület, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd-Zöldek, valamint a Momentum. Jelölését civil szervezetek is támogatják.

Hartmann Ferenc több évtizedes városvezetői tapasztalattal rendelkezik, közismerten tisztességes, és jelentős szerepe van abban, hogy Veszprém 2003 óta az egyik legélhetőbb magyar város. Polgármesterként azért fog dolgozni, hogy végre megvalósuljanak a jobboldali városvezetés évtizedek óta be nem tartott - a kormány által is ígért -, de leállított fejlesztések. Ilyen például a 8-as főút nyugati elkerülő szakaszának négysávosítása, külön szintű csomópontjainak, a belső körút hiányzó részének az új völgyhíddal való megépítése, a 82-es főút Gyulafirátót-Kádárta elkerülő szakaszának megvalósítása, a színházrekonstrukció, a lakóépületek energiatakarékos felújításának támogatása, a bérlakások számának és a szociális ellátórendszernek a bővítése.

Hartmann Ferencnek ez a város a mindene, olyan önkormányzati politikus, aki egyszerre foglalkozik azzal, mit kellene felújítani, de közben látja az egészet is, hogy hova szeretne eljutni a város életében – jellemezte őt Tüttő Kata alelnök, az MSZP EP-listavezetője, főpolgármester-helyettes.

Az önkormányzatok a magyar demokrácia utolsó tartalékai, ezek azok a helyek, ahonnan egyszer majd a demokráciát újjá kell építeni. Az ellenzéki városvezetők dolga, hogy új utat mutassanak Magyarország számára.

Veszprémben változásra van szükség! Ideje végre azért dolgozni, hogy minden veszprémi otthon érezhesse magát a városban, hogy átlátható legyen a közpénzköltés, a városi cégek működése, és a civileknek valódi beleszólása lehessen a közügyekbe.

MSZP