Hazudik a Fidesz, a családoknak egyre nehezebb a megélhetés

Hiába bűvészkedik manipulált számokkal a Fidesz, az igazság az, hogy a magyar családok ma már nem jönnek ki hó végéig a fizetésükből.

Tállai András ne hazug statisztikákkal álljon ki, hanem arra adjon választ, miért nélkülözik több százezer család? Miért élnek több mint 4 millióan a létminimum alatt? Miért ment ki 600 ezer magyar külföldre dolgozni? Miért csak a gazdag családoknak adják a kedvezményeket, a kevésbé tehetőseknek miért nem jár semmi?

Ne papíron trükközzön a számokkal a Fidesz, valódi segítség kell a magyar családoknak! Statisztikai maszlag helyett az emberek több fizetést, magasabb nyugdíjat, igazságosabb adórendszert akarnak.

A Botka-kormány pontosan ezt fogja tenni. Nem a gazdagoknak fogjuk adni a kedvezményeket, hanem az alacsony keresetű családoknak! Botka László vezetésével 2018-ban igazságot teszünk: növelni fogjuk a fizetéseket és a nyugdíjakat, a gazdagok többet fognak adózni, a kevesebbet keresők zsebében pedig több pénz marad. Be fogjuk vezetni a megélhetési minimumot, ami garantálja, hogy mindenki emberhez méltó körülmények között lakjon, emberhez méltó módon tudjon étkezni. A megélhetési minimum mindenkinek jár, akinek bejelentett munkája van, vagy aki már ledolgozta a magáét.