Hazudik a fideszes média

Pofátlanul hazudik a Fidesz Zrt. médiabirodalma. Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdán a HírTv "Magyarország élőben" című műsorában a rezsicsökkentésről fejtette ki az MSZP álláspontját. E szerint szükséges, de nem elégséges a kormány rezsicsökkentése, mert azt sem adja vissza, amit Orbán Viktor a lakosságtól három év alatt különféle adók formájában elvett.

Az MSZP mindig is támogatta a rezsicsökkentést, de ezen túl energiahatékonyságot növelő programba kezdene, ami nemcsak a rezsiköltséget csökkentené tartósan, de munkahelyeket is teremtene.

Visszataszító módon azonban a Simicska-féle médiabirodalom mára meghamisította a hírt. A csütörtöki híradókban úgy tálalták, mintha Harangozó Tamás nem támogatná a rezsicsökkentést, hanem helyette indítana energiahatékonyság-növelő programokat. Orbán Viktor és a Fidesz Zrt. szokásos hazudozása, a nézők szándékos félrevezetése. Később a híradó alapján a Magyar Nemzet Online is ezt a valótlan, hamisított anyagot jelentette meg az oldalán.

Az MSZP reklamálására az mno.hu ugyan levette oldaláról a hamisított anyag szövegét, ám a hazugságot tartalmazó cím és alcím még mindig megtalálható. A HírTv híradója pedig még mindig a hamis hírt olvassa be, és manipulálva, csak bizonyos részeket bejátszva adja le a Harangozó Tamással készült felvételt.

Döbbenetes, hogy a Fidesz médiabirodalma még a saját maga által készített anyagokat is képes meghamisítani: ez az újságírás legalja, a legvisszataszítóbb szolgalelkűség.

Amennyiben nem történik meg a hír javítása, az MSZP jogi lépéseket tesz az ügyben.