Belföld | Font Sándor közlemény
2013. február 25. 18:53

Hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát

Ha Font Sándor mai nyilatkozatában összehordott szakmaiatlan, hazug állításokat megetetnénk egy jó szándékú, a Fidesz-kormány döntése értelmében 5000 forintért becsipelt falusi kutyával, biztos belepusztulna.

Egyébként nem kívánunk vitát nyitni a Fidesz újabb badarságairól. Inkább azt ajánljuk Font Sándornak, menjen el Kaskantyúra, az ő választókörzetére, és kérdezze meg a területet húsz éve használó, földjétől megfosztott juhászt a valóságról. Szeghalom sincs messze, ott épp bontja a telepített öntözőrendszert az állami földtől megfosztott családi gazdaság.

Kérdezzen meg hazai élelmiszer-feldolgozókat, hogyan érinti őket, hogy a Fidesz-kormány három éve asszisztál az áfamaffia burjánzásához. Végül: kérdezze meg a termelőket, hogy a 2014 után járó hektáronkénti 60 ezer forint támogatás több-e, mint a jelenlegi 66 ezer forint.

Font Sándor legközelebb szakmai kérdésekben ne tetőfedőre, benzinkutasra, masszőrtől, fuvarozó vállalkozótól, futballakadémia-vezetőtől, műkörmöstől vagy Selmeczi Gabriellától kérjen kommunikációs tanácsokat. A jövőben a hazug panelek pufogtatása helyett maradjon inkább a szakmai vitánál. Mi ezt tettük a ma délelőtti ellenzéki egyeztetésen is.

Gőgös Zoltán,
a Mezőgazdasági bizottság alelnöke

Harangozó Gábor,
a Mezőgazdasági bizottság tagja