2011. március 09. 10:11

Hazugsággal kelnek, és fekszenek!

Orbán Viktor nem adta a nevét a megszorító csomagjukhoz. Ha rosszul sül el, háttérbe tud vonulni. A hatalmas államadósságot a szocialisták nevével fémjelzik, ami újabb hazugság, 50 % - ról 80 % - ra nőtt az államadósság...

...aminek 4 % - át 2001 - ben ők halmozták fel, 4 % az IMF hitel fel nem használásának következménye, 12 % a magán nyugdíjpénztárba volt, amit most ők költenek el, 12 % a nemzetközi válságkezelés során keletkezett, és az utóbbi 3 % az infrastruktúrális fejlesztések következménye. -mondta Halmi József megyei frakcióvezető.
 

 • A 19 megyéből 18 az ö kezükbe került, akik 1000 Mrd. forint adósságot halmoztak fel, erről elfelejtenek beszélni!
   
 • Az igazságosnak gondolt 16 % adókulcsra, mára már ők is azt mondják nem igazságos.
   
 • A Medgyessy kormányt túlköltekezéssel vádolják, aki akkor 4 millió ember számára nyújtott többletet, megjegyzem akkor még ők is megszavazták.
   
 • Czomba államtitkár úr munkahelyeket ígért a megyébe, ennek ellenére munkahelyek szűnnek meg.
   
 • A szegényekből, még szegényebbet, a gazdagokból még gazdagabbat csinál a kormány.

Vegyük észre a jeleket!

Orbán Viktor a köztársaság leépítésén dolgozik, ami sajnos a diktatúra irányába mozdul, már az aláírása is Magyarország Miniszterelnöke, nem a Magyar Köztársaság miniszterelnökeként történik. A megyénket újra hátrányosan fogja érinteni a Széll Kálmán tervük, a rokkant nyugdíjazás átalakítása, hova vezet vissza a kormány embereket, mikor munkahelyek szűnnek meg?

A tankötelezettség csökkentése a megyénkben újabb hátrányt produkál, lesznek gyerekek akiknek 15 éves korukban elengedjük a kezét, és nem a normális élet útjára fogjuk őket terelni. A gyógyszerfogyasztás is megyénkben a legmagasabb, a jövedelmek pedig a legalacsonyabbak, bizonyos betegségeket a kormány halálra ítél! - mondta Halmi József, megyei frakcióvezető tegnapi sajtótájékoztatóján.