mszp.hu | Belföld | útdíj közlemény Szombathely
2015. január 22. 09:05

Hende Csaba és a Fidesz- kormány kártalanítson mindenkit!

Az MSZP Szombathelyi Szervezete örül, hogy a szombathelyi, Vas megyei tiltakozásoknak végre kézzelfogható eredménye van, ugyanis sajtóhírek szerint a Fidesz-kormány belátta, hogy őrültséget csinált, ezért – még ha ideiglenesen is - ingyenessé teszik az M86-ost.

Hende Csabának semmi okunk gratulálni, ugyanis ha érdemben tenni akart volna a szombathelyiekért, Vas megyeiekért, akkor már decemberben intézkedett volna, hogy ingyenes maradjon az M86-os, miután többször is felhívtuk erre figyelmét.

Hende Csaba egy hiú ember, aki nem azért intézkedett most, hogy ne legyen plusz terhe a szombathelyieknek, Vas megyeieknek, hanem a saját megítélésén akart javítani, miután december 31-én hazugságon lett fogva.
Emlékeztetőül: Hende Csaba december 31-én a Vas Népének nyilatkozva azt állította, hogy ingyenes marad az M86-os január elsejétől, bennünket pedig rémhírek terjesztésével vádolt.

Felszólítjuk Hende Csabát, hogy ne végezzen félmunkát: mindenkit, aki megvette a Vas megyei e-matricát, kártalanítsanak, azaz mindenkinek adják vissza haladéktalanul az e-matricára kifizetett pénzt.

dr. Czeglédy Csaba
MSZP Szombathelyi Szervezete
elnök