Hiába tagadják: itt a fideszes szeszmutyi!

Lebukott a Fidesz! Kiszivárgott: ha ők maradnának hatalmon, a trafikmutyi mintájára lenyúlnák a teljes szeszpiacot is! A nemzeti dohányboltok után nemzeti italboltokat akar a fideszes hatalom. 

Ahogy be kellett zárnia 35 ezer trafiknak, most ugyanúgy lehúzhatja a rolót csaknem 100 ezer kisbolt és vendéglátóhely.

A Fidesz hiába tagad: eddig ahányszor cáfoltak valamit, az mindig valóra vált. Giró-Szász András tagadta a jegybank és PSZÁF összevonását, mégis végrehajtották. Ugyanígy tagadta Szijjártó Péter a közmédia összeolvasztását, de mostanra ez is megtörtént. Ugyancsak Szijjártó kacsának minősítette Schmitt Pál plágiumbotrányát, végül Schmitt mégis lemondott. Ha a Fidesz tagad valamit, az biztosan igaz!

A trafikmutyi drágulást és feketekereskedelmet hozott. A nemzeti italboltoknál is ez lenne. Az alkoholfogyasztás nem csökkenne, viszont zugfőzdék életveszélyes, pancsolt termékei árasztanák el az országot.

Több tízezer bezáró kisbolt, tönkrement vendéglátósok, mérgező alkoholos italok: ezt hozná a fideszes szeszmutyi. De Orbánékat ez nem érdekli. Ők csak azzal törődnek, hogy a dohány után szeszesitalt is csak fideszesek árulhassanak! Ezt akarja megakadályozni április 6-án a kormányváltó szövetség!

Készüljön a 35 ezer kisemmizett trafikos, mert a kormányváltás után visszaadjuk a megélhetésüket! Ne féljenek a kiskereskedők és vendéglátósok sem! A kormányváltó pártok nem engedik, hogy őket is kisemmizze a Fidesz!