mszp.hu | Belföld
2021. május 03. 13:45

Hiller Istvánt indítja Pesterzsébet-Kispest képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP kezdettől fogva vallja, hogy a kormányváltás elsődleges alapfeltétele a teljes körű együttműködés. Elkötelezett hívei vagyunk szövetségesünkkel a Párbeszéddel együtt abban, hogy minden körzetben a szerintünk legalkalmasabb jelölt legyen a Fidesz kihívója!

Meggyőződésünk, hogy Budapest 16-os számú választókerületében ez a személy Hiller István, az MSZP Országos Választmányának elnöke, az Országgyűlés alelnöke, aki az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje az előválasztáson.

Egyéni képviselőként és az országos politikában végzett munkája alapján Hiller István négy választáson is kiérdemelte a pesterzsébetiek és a választókerületek megváltoztatása után már a kispestiek bizalmát is. Az MSZP és a Párbeszéd pedig úgy gondolja, hogy az előválasztást követően 2022-ben ő a legalkalmasabb arra, hogy immáron ötödik alkalommal is legyőzze a Fideszt, és tovább folytassa Pesterzsébet és Kispest érdekeinek képviseletét, hozzásegítve Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető! 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP