mszp.hu | Belföld
2021. május 18. 14:11

Hiszékeny Dezsőt indítja Angyalföld képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Hiszékeny Dezsőt indítja Angyalföld képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd
Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Budapest 7-es számú választókerületében Hiszékeny Dezsőt, az MSZP országgyűlési képviselőjét tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Hiszékeny Dezső egész felnőtt életét a XIII. kerületben töltötte. Az angyalföldiek egymás után két önkormányzati választáson is bizalmat szavaztak neki egyéni választókerületében. 8 éven keresztül alpolgármesterként dolgozott a kerület fejlődéséért, nevéhez kötődik egyebek mellett a sikeres bérlakás-építési program, amelyből kiemelkedik a 100 lakásos passzívház megépíttetése, ami Európában is egyedülálló kezdeményezés volt. Az eredményes helyi szintű munkáját követően 2014-ben a szavazatok több mint 50 százalékával országgyűlési képviselővé választották, majd 4 évvel később az angyalföldiek még nagyobb arányban szavaztak bizalmat neki munkája folytatásához.

Hiszékeny Dezső a kerületet érintő ügyekben sokrétű tapasztalattal rendelkező politikus, aki az itt élő emberekkel napi kapcsolatot tartva, ma is képes bonyolult politikai helyzetek megoldására. Meggyőződésünk, hogy az előválasztást követően 2022-ben Hiszékeny Dezső a legalkalmasabb arra, hogy immár harmadik alkalommal legyőzze a Fideszt Angyalföldön.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.