Belföld | újságírás pártpropaganda
2013. július 24. 12:50

Hol vannak az ügyek?

Nagyon örülünk, hogy a Fidesz mindig éber kommunikációs gépezete alig egy hét után ismét kapcsolt, és néhány, a Köztársaság téren talált poros aktából próbál a lakájmédiájával ügyet generáltatni.

Megértjük, hogy a fideszes törvénycunami közepette az ellenzéki politikusokkal együtt gyakran a média képviselői is csak kapkodják a fejüket az újabb botrányos vagy selejtes törvényjavaslatok láttán. Most zárva tart a törvénygyár, úgyhogy itt a lehetőség néhány nagy port kavaró ügy nyitva álló
kérdéseinek felvetésére.

Például arra, hogy mi újság Semjén Zsolt plágiumgyanús szakdolgozatával? Hogy áll az asszonyverő Balogh József ügye, aki mellesleg még mindig a Fideszben politizál? Mi a helyzet a szekszárdi polgármesterrel, aki a mai napig nem tudott elfogadható választ adni, miképp jutott hozzá a trafikpályázók névsorához? Mikor derül ki, hogy a Fidesz hajdúszoboszlói elnöke miként véleményezhette levélben a trafikpályázatra jelentkezőket? Milyen kapcsolat fűzi a Fideszt Simon Péter szentendrei vállalkozóhoz, akinek gyanús ügyeire már a Transparency International korrupcióellenes jogsegélyszolgálatához is érkeztek bejelentések?

Nagyon reméljük, hogy a Képviselői Irodaházban tartott rendszeres kormánypárti sajtóeligazítások résztvevői a fenti kérdések feltevését és közzétételét is szakmai kötelességüknek érzik majd.

Magyarország nem kér a fideszes lakájmédiának nap mint nap tollba mondott félretájékoztatásból és elhallgatásból.

az MSZP Sajtótagozata