mszp.hu | Belföld | pakolóbérletek
2015. január 09. 19:53

Hosszabbítsák meg a parkolóbérletek érvényességét!

Miskolci autósok ezrei szentségelnek az idei évre érvényes pakolóbérletek vásárlása közben, hiszen legnagyobb mínuszokban akár órákon át is kénytelenek várakozni a Régió Park Miskolc Kft. ügyfélszolgálati irodái előtt. Sokan ki sem tudják várni, hogy sorra kerüljenek, az önkormányzatot, a céget szidják a szervezetlenség miatt, s némi sorakozás után bérletvásárlás nélkül, káromkodva hagyják ott az ügyfélszolgálati irodát, az elárusító helyeket. 

Teljesen jogosan. Az önkormányzati cég ugyanis érthetetlen okból csak január 5-én kezdte meg a bérletek árusítását, a tavalyi bérlet viszont idén január 10-én lejár. Vagyis 5 nap alatt volt kénytelen megrohanni mindenki az ügyfélszolgálati irodákat, nem csoda, hogy végeláthatatlan sorok alakultak ki.

A csoda az, hogy ezt a városi cég vezetői nem látták előre. Illetve dehogy csoda: az alkalmatlanság kézzel fogható bizonyítéka.

Az MSZP a miskolciak nevében követeli, hogy az önkormányzati cég 10 nappal hosszabbítsa meg a tavalyi bérletek érvényességét, több időt hagyva az ügyfeleknek az új bérletek beszerzésére. Próbálják meg így jóvátenni mindazt a sok kellemetlenséget, amit hozzá nem értésükkel eddig is okoztak a szolgáltatásért fizető miskolciaknak.

Az MSZP miskolci szervezete