2012. január 25. 14:52

Húzás!

Elég a pártállami médiarendszert felülről, kizárólag a Fidesz hatalmi érdekeinek alárendelve vezérlő pártszolgálatosokból!

”Ha másként nem megy, húzzál zsákot a Lomnici fejére, mert még vágóképben sem látszódhat a riportban” – ez a Fidesz-pártutasítás szó szerint hangzott el, mielőtt az MTV Híradójából kiretusálták a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnökét – állítja az érintett közmédiumi riporter.

Ha ez az állítás igaz, akkor nem egyszerűen az 1989-es rendszerváltás utáni legsúlyosabb közmédiumi hírhamisítással van dolgunk, hanem a legocsmányabbikkal is. Pedig az elmúlt másfél évben láttunk (vagy éppen nem láttunk) már egyet, s mást...

Akik ezeket a sajtószabadság elleni, soha el nem évülő bűncselekményeket elkövették, és tisztességes felelősségre vonás hiányában a mai napig el is követhetik, az adófizető magyar emberek pénzéből, az MTVA vezetésének hallgatólagos beleegyezésével hamisítanak.

Ezért az MTVA vezetőinek és fölöttük álló médiahatósági karhatalmistáknak kell húzniuk, mégpedig a közszolgálati média világából, mégpedig örökre.

Elég a pártállami médiarendszert felülről, kizárólag a Fidesz hatalmi érdekeinek alárendelve vezérlő pártszolgálatosokból!

Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését.

Nyakó István,
országgyűlési képviselő