mszp.hu
2014. december 08. 18:07

Ibolya asszony a Fidesz-KDNP lepedőjét mossa

Fodor Ibolya politikai villámkarrierje mai levelével újabb fordulóponthoz érkezett. Több kérdést is felvet a valószínűleg jogi segítséggel született írás:

Arról ír a levelében Fodor Ibolya, hogy felfüggesztett szabadságvesztés esetén a próbaidő letelte után mentesül az elítélt a további jogkövetkezmények alól. De hiszen azt nyilatkozta az RTL Klubnak, hogy nem is kapott felfüggesztett börtönbüntetést. Akkor miért kell a levélben erre hivatkozni? Esetleg hazudott a pécsieknek, amikor letagadta a büntetést?

Fodor Ibolya felajánlotta az őt támogató Fidesz-KDNP frakciónak, hogy kilép, ám ezzel valójában nem lépett még ki automatikusan a frakcióból. Vajon miért csak felajánlotta?

A Fidesz-KDNP frakció szerint okafogyott a belső vizsgálat, ők nem ismerték Fodor Ibolya múltjának ezen elemét. Pedig őket terheli a felelősség, amiért képviselő lehet Fodor Ibolya.

Miután kiérdemelte azt a kétes dicsőséget, hogy százak tüntettek a személye ellen, Fodor Ibolya arra hivatkozva nem mond le, hogy szolgálni kívánja választóit. Csakhogy Fodor Ibolya a Fidesz-KDNP támogatásával jutott be a közgyűlésbe, mandátumát kizárólag ennek a ténynek köszönheti, ezért Fodor Ibolya és a Fidesz KDNP megtévesztette a kertvárosi választókat. Csekély realitása van annak, hogy az ítélet ismeretében is Fodor Ibolya kapta volna a szavazatok többségét.

A Fidesz-KDNP most megpróbálja a saját foltos lepedőjét Fodor Ibolyával kimosatni, hátha elegendő az, ha nem lesz tagja frakciójuknak…

Ismételten felszólítjuk a Fidesz-KDNP frakciót – mivel ők csináltak képviselőt Fodorból - hogy tegyék meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy Fodor Ibolya adja vissza a választók kezébe mandátumát. Ha Fodor Ibolya pedig most igazat mond, és tényleg akkora a kertvárosiak belé vetett bizalma, akkor bátorítjuk, induljon el független jelöltként az időközi választáson.

Így lehet csak tisztára mosni a lepedőt.
 
Pécs, 2014. december 8.                                                                                          
MSZP Pécsi Szervezete