mszp.hu | Belföld | Civilek
2022. december 23. 16:36

Idén is rászorulóknak gyűjtött adományokat az MSZP

Idén is rászorulóknak gyűjtött adományokat az MSZP
Az idei év rengeteg nehézséget hozott sok család számára. Az élelmiszerárak és a rezsiszámlák egyre csak nőnek, a fizetések pedig egyre kevesebbet érnek. Az MSZP szervezetei idén is mindent megtettek, hogy boldogabb legyen jó pár család karácsonya.

Országszerte szerveztek gyűjtést a Magyar Szocialista Párt szervezetei a rászorulóknak. Testközelből tapasztalják politikusaink, milyen kilátástalan helyzetbe jutnak önhibájukon kívül a családok. Az elszálló infláció mellett az árak is az egekben vannak, így sokaknak már nem jut pénz az ünnepi időszakra. Élelmiszerekkel, édességekkel, utalványokkal igyekezett segíteni idén is az MSZP.

Amellett, hogy a legutolsó választmányi ülésen a választmányi tagok több, mint 100 csomagot gyűjtöttek össze és juttattak el négy település lakóinak, illetve a társelnökök, valamint az elnökség tagjai is személyesen vittek csomagokat, a párt helyi szervezetei is kivették a részüket az adományozásból. 

A móri hajléktalanszálló lakóinak tartós élelmiszereket vittek. Besenyei Zsófia önkormányzati képviselő pedig négy II. kerületi, gyermekes családot köszöntött karácsony alkalmából.

A balassagyarmati, rétsági, szécsényi szervezeteink a nőtagozat közreműködésével az ünnepek szebbé tételéért több évtizede szervezik a SEGÍTÜNK karitatív akciót. Céljuk, hogy a nehéz helyzetbe került, rászoruló családok, munkájukat elvesztők, egyedülállók számára az ünnepi időszakban segítsenek egy vásárlási utalvánnyal, gyümölcs és édesség csomaggal. 

A budaörsi, kalocsai, győri, keszthelyi és kiskőrösi szocialista szervezet szintén részt vett a karácsonyi karitatív tevékenységekben, míg Érden 800 kg almát osztottak szét az időseknek az ünnepek előtt.


Kapcsolódó galéria: Idén is rászorulóknak gyűjtött adományokat az MSZP

A további képek megtekintéséhez kattintson ide »