mszp.hu | Belföld | Budapest főváros
2015. november 06. 10:42

Idősek és gyerekek fizethetnek Tarlósék alkalmatlansága miatt

Idősek és gyerekek fizethetnek Tarlósék alkalmatlansága miatt
Idősekkel, gyerekekkel és fogyatékkal élőkkel fizettetné meg saját tehetetlenségének árát Tarlós István. Ez derül ki abból a levélből, amelyet a főpolgármester, egyik helyettese és négy kerületi polgármester szeptemberben írt Orbán Viktornak.

 Tarlós és társai, köztük Kocsis Máté, Láng Zsolt és Riz Levente közösen tesznek beismerő vallomást: immár öt éve képtelenek kilobbizni a budapesti közösségi közlekedés biztosításához szükséges pénzt. Öt éve hagyják, hogy a Budapestet engesztelhetetlenül gyűlölő Orbán Viktor kisemmizze és dróton rángassa az itt élő embereket.

Ez a levél nem más, mint nyolc oldalnyi elkeseredett fenyegetőzés, de ez a fenyegetés valójában nem a nyíltan Budapest ellenes kormány, hanem a fővárosban élő emberek ellen irányul. A fideszes vezetők egyértelművé teszik: saját bukott politikájuk árát a budapestiekkel, köztük a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévőkkel fizettetik meg – szó szerint.

Itt az ideje, hogy a fideszes polgármesterek és a főpolgármester mérlegre tegyék az eddigi teljesítményüket. Szégyelljék magukat, amiért az elmúlt 25 évben sosem látott mélypontra juttatták a fővárost! Itt az ideje, hogy mindannyian aláírjanak egy újabb beismerő vallomást, amelyet ezúttal már lemondó nyilatkozatnak hívnak.

Horváth Csaba,
fővárosi frakcióvezető

Kapcsolódó párttagok