mszp.hu | kampány
2014. február 14. 17:00

Indul az MSZP kampánya Heves megyében

Hétfőtől gyűjti az MSZP Heves Megyei Területi Szövetsége az országgyűlési képviselőjelölteket támogató ajánló aláírásokat.

Heves megyében három választókerületben lehet leadni az ajánlásokat: az 1-es választókerületben dr. Szalóczi Géza, a 2-es körzetben dr. Sós Tamás, a 3-as választókerületben Korózs Lajos az összefogás jelöltjei.

Heves megyében mindhárom körzetben komoly esélye van az összefogás jelöltjeinek a választási győzelemre, már most is zajlanak a kitelepülések, szórólapozások. Heves megye jócskán hozzá tud járulni az MSZP országos győzelméhez – kezdte dr. Sós Tamás pénteki Egerben tartott sajtótájékoztatóján.

Mint elhangzott, egy előnytelen és aránytalan választásra kell készülni a kormánypárt részéről.

Elfogadhatatlan, hogy több 100 ezer gyermek éhezik, és 1,3 millió ember csupán 60 ezer forintból él Magyarországon - mondta Tóbiás József.

Hozzátette, a trafikmutyi és a földmutyi után most a takarékmutyi a kormány újabb népnyomorító intézkedése, ahol a pályázati kiírásokon csak egyetlen nyertes lehet. Tóbiás József szerint ezzel 100 ezer kistulajdonost és 1,7 millió ügyfelet lehetetlenít el a kormány.