mszp.hu | Belföld | NAV
2015. november 04. 13:54

Indulnak a NAV-vizsgálatok a luxusban élő fideszesek ellen?

Az MSZP gazdálkodása tiszta és átlátható, ezért minden eszközzel támogatja azt a vizsgálatot, amit NAV indított ismeretlen tettes ellen a párt józsefvárosi szervezeténél. Bízunk abban, hogy az adóhatóság célja valóban az igazság kiderítése, annak ellenére, hogy a szervezetet egy olyan elfogult és adóügyi kérdésekben járatlan Fidesz-politikus irányítja, mint Tállai András.

Az MSZP elkötelezett abban, hogy az adózás alól senki nem bújhat ki. A gyorsan gyarapodó vagyonok és luxuséletek hátterét fel kell deríteni. Feszült figyelemmel várjuk, mikor indít eljárást a Tállai András által felügyelt adóhivatal a kormányfő veje, Tiborcz István gyanús meggazdagodása miatt. Mikor kezdik vizsgálni, hogyan lett egy felcsúti gázszerelőből Magyarország 88. leggazdagabb milliárdosa? Mikor kezdik felgöngyölíteni azoknak a százmilliárdoknak az eredetét, amelyeket Garancsi István Orbán Viktor házi pénztárosaként halmozott fel? Hogyan lehet hetente egyre nagyobb Rogán Antal luxuslakása? Miből utazgat a Föld másik végébe hétvégenként Kósa Lajos?

A listát hosszan sorolhatnánk a 200 milliós luxusvillában lakó Szijjártó Pétertől egészen a kormányfői jövedelménél sokkal többet költekező Orbán Viktorig.

Mikor rendel el a NAV tételes vagyonvizsgálatot a gyanús körülmények között meggazdagodott fideszes és KDNP-s politikusoknál?

Tállai úr, várjuk a válaszát.

MSZP