mszp.hu
2016. május 13. 15:23

Ismét dr. Simon Gábor az MSZP miskolci elnöke

Ismét dr. Simon Gábor az MSZP miskolci elnöke
Ismét dr. Simon Gábort választotta elnökévé csütörtökön az MSZP Miskolc Város és Környéke Helyi Szervezet összevont taggyűlése. Az MSZP kongresszusa által kiírt, felmenő rendszerű tisztújítás dr. Simon Gábor és az új elnökség, illetve egyéb tisztségviselők megválasztásával a miskolci szervezetben ezzel befejeződött.

Az összevont taggyűlésen elhangzott: az MSZP politikájának középpontjában továbbra is a szociáldemokrata értékrend, a munkavállalók, az életüket végigdolgozó, s ma már megérdemelt nyugdíjas éveiket töltő korábbi munkavállalók képviselete áll.  Ez ma különösen fontos, hiszen a jelenleg hatalmat gyakorló Fidesz nem a dolgozók és a volt dolgozók, az országban élő milliók érdekében kormányoz, ehelyett egy szűk, a fideszes pártelithez közel álló kör korlátlan kiszolgálására törekszik. Ahogyan az országban, úgy Miskolcon is.

Az összevont taggyűlésen elhangzott az is, hogy az MSZP – a törvényi határidő leteltéig – folytatja az aláírásgyűjtést a lopásgátló népszavazás kiírásáért, illetve a vasárnapi boltzár eltörléséért. A tapasztalatok szerint ugyanis az emberek egyetértenek ezekkel a kezdeményezésekkel, s aláírásukkal ők maguk is tenni akarnak a fideszes rablógazdálkodás megállításáért.

Az MSZP miskolci szervezete
 

Kapcsolódó párttagok