Jogerős: a Fidesz másodszor is csalt Baján

A Bács-Kiskun Megyei Területi Választási Bizottság a tegnapi ülésén jogerősen kimondta, hogy a Fidesz ismét jogsértő módon próbálta befolyásolni a bajai időközi választás eredményét.

Ezzel másodszor is bebizonyosodott, hogy a Fidesz törvényszegést is képes elkövetni azért, hogy a katasztrofális és korrupt kormányzása miatt várható bukását elkerülje.

A Fidesznek immár két papírja is van arról, hogy sem az alattomos gyűlöletkampánytól, sem az emberek megfélemlítésétől nem riad vissza, egy hangfelvétel pedig arról tanúskodik, hogy országos szinten is működik a választások szervezett elcsalására irányuló fideszes gépezet.

Felszólítjuk a Fideszt, hogy azonnal vonja ki a forgalomból azokat a kamerával és hangosbemondóval felszerelt kampánykocsikat, amelyeket az utóbbi napokban 24 órában köröztettek a bajai lakosság megfélemlítését célozva! A Fidesz-KDNP színeiben induló Kovács Csabát pedig a választástól való visszalépésre szólítjuk fel, mert demokráciában egy demokrata nem adhatja a nevét folyamatos jogsértésekhez és választási csalásokhoz!

MSZP,
Együtt-PM Szövetség