Belföld | erkölcstan pedagógusok közlemény
2013. október 01. 09:07

Jön a totális agymosás?

Nincs nyugalom az iskolákban. A szeptembertől bevezetett fideszes agyszülemények teljesen felforgatták a gyerekek, a szülők és a pedagógusok életét.  A tankönyvek kiosztása még mindig nem rendeződött, az órarend sok helyen nincsen meg, a mindennapi testnevelést nem lehet mindenhol elvégezni, az egész napos iskola meg, úgy ahogy van, megbukott.

Az egész napos iskolával ráadásul egy nagyon veszélyes irányba indult el az Orbán-rezsim. A magát családbarátnak hazudó kormány célja láthatóan a gyermekek családból való, jogszabályokkal kényszerített erőszakos kiemelése.

Az erkölcstan és a hittan kötelezővé tételével, valamint a pedagógusok etikai kódexének Fidesz-szaggal átitatott megalkotásával a diákok totális átnevelése kezdődhet meg. Ezzel Orbán Viktor a gyermekeinket agymosásnak veti alá.

Félő, ha Orbán még négy évig hatalmon maradna, az sokkal súlyosabb állapothoz vezetne. Esetleg jönne a kötelező kollégiumi elhelyezés, ahonnan csak hétvégén mehet haza a gyerek, jönnének a zárdák, és a Nemzeti Átnevelő Intézetek.

Azért kell elkergetni Orbán Viktort és hataloméhes bandáját, mert nem szeretnénk ilyen orwelli világot, nem szeretnénk Viktatúrát, ahol fideszes minidiktátorok titkos szobákban döntik el, mit kell a gyereknek tanulnia, hogy ki és mire nevelheti őket!

Bangóné Borbély Ildikó
elnökségi tag