Belföld | rezsicsökkentés Kubatov-lista Oroszlány
2013. március 20. 12:25

Jönnek az új Kubatov-listák

Rogán Antal ma is valótlanságot állított. Bejelentette, a rezsicsökkentés "megmentésére" indult alibikampány első aláírása most történt meg. Ez valótlanság. Zuglóban, de vidéken is több helyen már napok óta erőszakosan gyűjtik az adatokat.

Gőzerővel készülnek az újabb Kubatov-listák. A kormánypártok gátlástalanul használnak ki minden lehetőséget, hogy törvénytelen adatbázisukat a 2014-es választásra minden áron bővítsék.

A rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtés és a magzatvédelemről szóló kampány mind-mind jó álca az újabb listázásokhoz. Krasznokvajdán például olyan agresszívan kezdtek bele a rezsicsökkentés címszó alatt futó
adatgyűjtésbe, hogy az már Selmeczi Gabriella rozsdásodó demokrácia érzékelőjét is beindította. Fel is szólította az utasítást kiadó fideszes polgármestert, fejezze be a törvénytelen módszereket.

Nincs Magyarországon egyetlen fideszes polgármester sem, akit ne rángatna bábuként Orbán Viktor. Nincs mozgástér, azt teszik, amit a "kedves vezető" mond. Vagy a "kedves vezető" Kubatovja.

Ahogy Oroszlányban is. Csak ott a KDNP megbízására az új tankerületi igazgató ad felmentést az órája alól annak a pedagógusnak, aki aláírásával támogatja a magzatvédelmi kampányt. Mi ez, ha nem agresszív, pártutasításra kierőszakolt adatgyűjtés?

Mivel - a Fidesz szóvivője szerint is - törvénytelenül cselekedett, így a krasznokvajdai polgármesternek azonnal le kell mondania mandátumáról, ahogy az oroszlányi tankerületi igazgatót és a helyi KDNP-t is felelősségre kell vonni a politikai célú órakihagyás ügyében.

Elég a Fidesz törvénytelen húzásaiból!

Ne hagyjuk, hogy újabb Kubatov-listák készüljenek!

Magyarország jobbat érdemel!

Kormos Kata,
szóvivő

Török Zsolt,
szóvivő