mszp.hu
2024. június 07. 18:03

Józsefváros érdekében ma új ajánlatot tettünk Pikó Andrásnak

Józsefváros érdekében ma új ajánlatot tettünk Pikó Andrásnak
A Magyar Szocialista Párt vezetése az elmúlt hónapokban következetesen azt képviselte, hogy azok a sikeres ellenzéki önkormányzati politikusok, akik 2019-ben már egyéniben elnyerték a választók bizalmát, most vasárnap is megmérettethessék magukat.

A mai napon új ajánlatot tettünk Pikó Andrásnak; Szili-Darók Ildikó visszalép a polgármester-jelöltségtől, és további tíz körzetben a Magyar Szocialista Párt nem indít jelöltet, amennyiben Szili-Darók Ildikó és Czeglédy Ádám 2019-ben egyéniben nyert jelöltek körzetében visszalépteti Pikó András a jelöltjeit.

Arra kértük Pikó Andrást, gondolja végig az ajánlatunkat, hiszen az utolsó percben sem késő visszalépni egymás javára, mert a cél közös: minél több helyen megtartani a demokratikus ellenzéki helyeket az önkormányzatokban, melyek a demokrácia utolsó védőbástyáit jelentik.

Ezt szerettük volna elérni Józsefvárosban is, ahol minden vita ellenére számtalanszor kinyilvánítottuk, hogy készek vagyunk tárgyalni és együttműködni is Pikó Andrással. 

A józsefvárosi emberek számítanak ránk. A kerület érdekében kértük Pikó Andrást, fontolja meg az ajánlatunkat. Bíztunk a helyes döntés érdekében polgármester úr belátásában és  kompromisszumkészségében.

MSZP