mszp.hu
2019. szeptember 12. 11:27

Kampányüzemmódba kapcsolta a Fidesz a rendőrséget a VIII. kerületben

Kampányüzemmódba kapcsolta a Fidesz a rendőrséget a VIII. kerületben
Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor megirigyelte a török és az orosz haverjának az ellenzéket üldöző módszereit, hiszen a napnál is világosabb, hogy a rendőrök politikai nyomásra intézkedtek szerdán Pikó András kampányközpontjában.
A lakájmédia rágalmai alapján egyből házkutatást rendeltek el, de hol volt ez a gyorsaság, amikor sorra kerültek elő a valódi bizonyítékok a kamupártok országos választási csalásairól? Ez az akció az ellenzék megfélemlítéséről szólt, amivel egyértelművé tette a Fidesz, hogy nem a választások tisztaságát félti, hanem a hatalmát.
 
Ahogyan az országgyűlési választási kampányban az Állami Számvevőszéket uszították az ellenzékre, most ezt folytatják a rendőrséggel is.
 
Az ellenzéki szövetség tagjainak azonban nincs mitől félniük és tiszta lelkiismerettel állnak bármilyen vizsgálat elé.
 
Magyarországon ugyanis csak egyetlen párt van, amelynek a neve egyet jelent a választók törvénytelen listázásával, az pedig a Kubatov-listás Fidesz.  
 
Meg kell mutatnunk, hogy nem félünk a Fidesz aljas módszereitől, ezért fogunk részt venni péntek este a Pikó András és csapata melletti szolidaritási tüntetésen. https://bit.ly/2kdDMPj
 
MSZP