mszp.hu | EP2014
2014. május 27. 16:04

Kedves Barátunk,

Csak az egészen kivételes sportolók képesek arra, hogy egy fáradtságos és akadályokkal teli maraton futás után azonnal újra rajthoz álljanak, és feledve minden korábbi nehézséget, képességeik legjavát adják az újabb megmérettetésen.

Veled együtt, megtettük.

Megtettük, még akkor is, amikor nem volt minden frissítő kulacs újratöltve, amikor már elkopott néhányunk futócipője, amikor egyes versenytársaink rendre gáncsolni akartak menetközben, amikor sok ellendrukker állt a pálya szélén, és még akkor is, amikor a váltópontokon helyenként saját csapattársaink sem mindig vártak minket. Megtettük. Tisztességgel versenyeztünk, tisztességes eredménnyel.

Mindenkit, aki részese volt az MSZP európai parlamenti kampányának, köszönet illet. Mindenkit, aki erején, lehetőségén – vagy akár szándékain – túl is hozzátett a szocialisták eredményéhez, tisztelet illet. Megkülönböztetett elismeréssel tartozunk mindazok felé, akik a szavazókörökben segítették a pártunkat. Köszönjük, hogy velünk voltatok; köszönjük, hogy velünk vagytok.

Egy keleti mondás úgy tartja: „nem az a dicsőség, hogy soha nem esünk el, hanem az, hogy mindig felkelünk, valahányszor elesünk.” Nagyon igaz. És, mi ilyenek vagyunk.

Harcos elhivatottsággal,
Szanyi Tibor,
az MSZP megválasztott EP-képviselője