2011. december 23. 11:19

Kedves Olvasó!

Kell e külön hangsúlyozni, mit jelent egy szociáldemokrata gondolkodású embernek a szolidaritás, a hátrányos helyzetűek támogatása, együttérzés a nehéz sorsú emberekkel?

Úgy hiszem, nem kell külön magyarázat ahhoz, miért kezdeményeztem választmányi elnöki megválasztásomat követően, hogy a rászorulóknak, azoknak a gyerekeknek, akiknek szülei nem tudnak ajándékot venni, mégis legyen egy kis örömük, s találjanak valami meglepetést a karácsonyfa alatt. Így ebben az évben is valamennyi választmányi tag “tehetségéhez és pénztárcájához “ mérten hozzott egy kis ajándékot. Összegyűlt egy fél teherautónyi szaloncukor, labda, mackó és csoki, amit ezúttal Jászberénybe, Mezőkövesdre és Hajdúdorogra vittünk el. A jászberényi Maci óvodába Balogh Béla választmányi tagunkkal érkeztünk. Az ő javaslata volt az, hogy ennek az óvodának a kicsinyeit ajándékozzuk meg, hiszen itt számos hátrányos helyzetű és sérült gyermeket nevelnek órási odaadással. Leírhatatlan az az öröm, amely a kisgyerekek  arcán tükröződött, s valóban úgy fogadtak bennünket, hogy nem tudtuk elrejteni meghatódottságunkat. Mezőkövesden Nyeste László elnökünkkel a pártirodára hívtuk a gyerekeket, akiket közösen ajándékoztunk meg a helyi MSZP-sekkel, Hajdúdorogon pedig Csige Tamás megyei alelnökünkkel, aki egyben a település polgármestere is, és Bangóné Borbély Ildikóval látogattunk meg családokat, s a helyszínen nyújtottuk át a választmány ajándékait.

Köszönöm vendéglátóinknak, hogy segítettek az ünnepségek megszervezésében, köszönöm a választmány tagjainak, a meghívottaknak, barátaimnak, hogy ajándékot hoztak  és hozzájárultak ahhoz, hogy ha csupán egy rövid időre is, de mégis mosolyt varázsolhattunk a megajándékozott gyerekek arcára.

Boldog Ünnepeket!

Simon Gábor