mszp.hu
2015. január 29. 13:41

Képtelen tenni a Fidesz az útdíj ügyében

Mint mackósajtban a brummogás, annyi a Hajdú-Bihar megyei fideszes országgyűlési képviselők, Debrecen polgármestere, és a „mindenható” kormánymegbízott lobbiereje. Az érdekérvényesítő képességük nulla. 

A miniszterelnökről valószínűleg lepattantak kérésükkel, hiszen égre-földre esküdöztek, hogy a próbaüzem alatt kivetetik a fizetős uták sorából a 4-es út 2,4 km-es elkerülő szakaszát. Első lakossági megmozdulásunkkor Dr, Papp László, az új debreceni polgármester, Kósa Lajos, a Fidesz nagyhatalmú alelnöke, és az útügyek szakavatott értője, de még a téma államtitkára, Tasó László is ígéretet tett, a probléma rendezésére. 

Újabb sarcot vetettek ki az állampolgárokra, ellehetetlenítették döntésükkel az elkerülő út használatát. Ezzel tovább terhelik a debreceni utakat. Talán még nem késő! Kérjük, tartsák szem előtt a lakosság érdekeit, emelkedjenek felül a pártpolitikán! Hallgassanak az eszükre, próbálják meg újra kivetetni ezt a kis szakaszt a rendeletből! 

Várjuk őket holnapi megmozdulásunkon: megint megmérettetnek, és csak reménykedni tudunk, hogy nem találtatnak sokadszorra is könnyűnek!