mszp.hu | Belföld
2021. május 12. 15:46

Kertész Ottót indítja Jászberény képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, aminek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Jász-Nagykun-Szolnok megye 2-es számú választókerületében Kertész Ottót tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Jászberényi lakosként Kertész Ottó jól ismeri a térség problémáit, praktizáló állatorvosként pedig szoros kapcsolatot ápol a helyiekkel. Célja, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében olyan fejlesztések megvalósulását segítse elő, amelyek tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyek révén egy jobb, kiszámítható és biztonságos életet biztosítanának az ott élőknek. Kertész Ottó hisz abban, hogy újra a helyi közösségeknek kell intézniük a saját ügyeiket, így ismét települési irányítás alá kell kerülnie az egészségügyi ellátásnak és az iskolák többségének is.

Éppen ezért a hozzáállásért gondolja úgy az MSZP és a Párbeszéd, hogy az előválasztást követően 2022-ben Kertész Ottó a legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére és a Jászberényben, illetőleg környékén élők érdekeinek képviseletére.

A Fidesz zsarnoki rendszerét a helyi és az országos összefogás együttesen fogja legyőzni, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.