mszp.hu
2016. szeptember 30. 15:27

Ki a felelős az Orosházi Kórházban történt sorozatos beázásokért?

A közelmúltban adták át Orosházán az új központi műtőt, ami több évig botrányok közepette épült és 1,7 milliárd forintba került. 2016. június közepén jeleztük, hogy beázott, műtétek maradnak el, a gépeket, műszereket pedig ki kellett telepíteni. Ezt az új műtőt azóta sem használják!

A kórház központi épületében, a volt urológiai osztály műtőjében információm szerint az álmennyezet leszakadt. Ekkor derült ki, hogy mögötte csontkukacok, férgek vannak. Egy másik helyen is megbontották a paravánt, onnan pedig mintegy száz galambtetem került elő, szintén tele kukacokkal. A szellőzőjáratokon sok helyen nincs rács, ezek további fertőző gócok lehetnek. A kórház 4. és 5. emeleti műtője használhatatlan a fertőzésveszély miatt.

Az Orosházi Kórházban közegészségügyi vészhelyzet van, műtétek maradnak el!

Ide vezet az, amikor politikai kinevezettek kapnak vezetői státust, és olyan alap dolgokat hanyagolnak el, mint a karbantartás és a takarítás.

Felszólítom a kórház igazgatóját, hogy tájékoztassa a kialakult helyzetről az orosházi és az ellátási területre eső közvéleményt, a kormány illetékes minisztériumától pedig részletes kivizsgálást és felelősségre vonást várunk el!

Fetser János
elnök
MSZP Orosházi Szervezete

Kettővel kevesebb!

2018-03-08 14:51

Kapcsolódó párttagok